Feriesenteret

OM OSS


Haugen Feriesenter er ganske ny i reiselivsbransjen. Den befinner seg i skolebygget til forhenværende Lauvøylandet skole. Her er det campingplass og feriehusutleie.

FERIEHUSET


Feriehuset ble bygget i 1954, og ment for å tjene som barneskole for øysamfunnets barn. Skolen hadde sin storhetstid i 1950-årene og 1960-årene. I 2009 ble skolen lagt ned. Lauvøylandet Bygdelag regulerte om skolen til overnattingsbedrift. De fylte de forhenværende klasserommene med køyesenger.  Rommene i feriehuset har laminatgulv og trepanel på veggene, holdt i hvitt, grått eller lyseblått. De er veldig trivelige i seg selv. Resepsjonen/hallen er holdt i lysegult og møblert med rød sittegruppe fra 1960-tallet som en lærer skal ha kjøpt den gang skolen hadde sin storhetstid. Huset har en enkel sjarm. I 1990-årene fikk skolen en ny storhetstid. Da malte skolebarna dørene med fargerike barnetegninger. Dette er et enkelt, men sjarmfullt sted. Likevel har stedet en touch av offentlig bygg, samtidig som huset er hjemmekoselig. 

ROMMENE


Rommene er enkle og fylt med køyesenger. Rommene er av forskjellige størrelser. For single eller et par kan den minste rommet være aktuelt. Hvilket rom som passer best, finner vi ut av underveis i telefonsamtalen. Vi liker dialog med kundene aller best. 

KJØKKENET


Leietakerne har tilgang på felles kjøkken. Kjøkkenet er hvitt og stort. Det tjente før som skolekjøkken og er i grunnen som et helt alminnelig kjøkken med samme grad av utstyr som i et normalt hjem. Kjøkkenet er meget enkelt og nok ikke helt nymoderne og lekkert. Men det fungerer helt fint.  

VÅTROMMENE

er av enkel, men god standard. 4 separate WC´er. 3 dusjer fordelt på 2 garderober.

FASILITETER

På Haugen Feriesenters eiendom finnes følgende fasiliteter:


  • Koselig grillplass
  • Stor gressplen. Noen koselige benker. 
  • Oppstillingsplasser for campingvogner og bobiler, 12 av dem med tilgang til strøm
  • 3 rom til leie i feriehuset
  • Gratis parkering
  • Kjøkken
  • Lekeområde for barn

Trivelige og samholdsskapende aktiviteter


Haugen Feriesenter kan være fint for små grupper og single såvel som store grupper. 

Feriesenteret er kanskje spesielt tilpasset store grupper. Haugen Feriesenter har store og koselige fasiliteter, gjerne for grupper på inntil 20 personer samtidig, kanskje flere. 

Normalt satses det på stillhet mellom klokka 23.00 og 07.00.


Det kan likevel avtales med bålkos utover i de små nattetimer. Dette blir da spesialavtaler med Haugen Feriesenter. Man booker da hele feriesenteret for en hel helg eller langhelg, slik at man får eiendommen for seg selv og sitt eget private arrangement. Da ordner man alt selv, ved, grillkull, mat og drikke.